Ajanvaraus


Mikäli haluat varata lemmikillesi hoitopaikkaa, voit tiedustella asiaa viestillä/soittamalla 045-200 3766 tai 040-573 7548 (myös whats app) tai facebook-messengerviestillä. Emme vastaa tiedusteluihin tai ajanvarauksiin sähköpostitse.

Hyvä asiakas! Pidäthän kiinni sovituista tuonti- ja noutoajoista. Mikäli et ennätä paikalle sovittuna aikana (+/-10minuuttia), voit ilmoittaa asiasta etukäteen tai soita hoitolan ovessa olevaan puhelinnumeroon!

Huomioithan, että hoitotoimenpiteiden vuoksi olemme suljettuna arkisin klo 12-16, jolloin ei asiakasliikennettä. Pyrimme olemaan ko. aikana tavoitettavissa puhelimitse, mutta mikäli emme ehdi vastata, niin jätä viesti/whats app/messenger.

Tilava sisääntuloaulamme

Yyterin lemmikkihoitola


Hoitosopimus

Hoitosopimus (pdf-tiedosto) löytyy täältä.

Voit tulostaa ja täyttää sopimuksen ja tuoda sen meille tullessasi. Voimme myös täyttää sopimuksen yhdessä, kun tuot lemmikkiä hoitoon.

Huom!

Edellytämme, että hoitolaan tuotavilla/tiloja muuten käyttävillä koirilla ja kissoilla on voimassaolevat rokotukset.

Lemmikkien tuonti/poislähtö tapahtuu hoitolan aukioloajan puitteissa asiakkaan varausvaiheessa ilmoittamana aikana.

Teemme kaikista lemmikeistä yksilöllisen hoitosopimuksen, ja ruokimme hoidossamme olevat eläimet hoitosopimuksessa sovitun mukaisesti niiden omilla eväillä.

Lemmikkihoitola

Yyterin Lemmikkihoitola aloitti toimintansa 1.10.2021. Lemmikkihoitolan lisäksi tarjoamme lemmikeille myös muita palveluita, tutustu niihin sivustollamme!

Kuvien © Yyterin Lemmikkihoitola, ellei toisin mainita.


Jaa

Yhteystiedot

Johanna Kojo
Puhelin: 045-200 3766 │ 040-573 7548
Email: info (at) yyterinlemmikkihoitola.fi
Website: www.yyterinlemmikkihoitola.fi Merisatamantie 13
28880 Pori, Finland