Koirahoitola


Koirien täysihoito 24/7


Yyterin Lemmikkihoitolassa on kaiken kaikkiaan 16 huonetta, joista kaksi on isoja (n.15m2) päivähoito-/perhehuoneita. Loput huoneet (14kpl) vaihtelevat kooltaan (3,6m2-6m2) ja näistä 8:sta on käynti ulos omaan ulkotarhaan.

Liikutamme koiria valvotusti omassa koirapuistossamme (sopimuksen mukaisesti joko yksin tai perheen muiden/koirakaverien kanssa). Teemme myös hihnalenkkejä.

Toipilaskoirat, joilla liikuntarajoitteita, ulkoilutamme taluttimessa. Sään ollessa huono aktivoimme koiria sisätreenitilassa.


Koirien päivähoito


Tarjoamme koirille päivähoitoa (tarkemmat ajat löydät täältä). Muuna ajankohtana tapahtuva hoito luokitellaan täysihoidoksi.

Päivähoitoon tulevat koirat majoittuvat pääsääntöisesti 15m2 päivähoitohuoneissa, mutta tarpeen tai sopimuksen mukaan voimme majoittaa koiria myös pienemmissä hoitohuoneissa, joista suora on pääsy omaan ulkotarhaan. Päivähoidossa olevilla koirilla on käytössä myös "leikkihuone", jossa koiralle tarjolla erilaisia aktiviteetteja.

Liikutamme päivähoidossa olevat koirat samoja periaatteita noudattaen, kuin täysihoidossa olevatkin.


Hoidamme myös koirat, joilla on erityistarpeita!


Mikäli koirallasi on käytöshäiriöitä tai aggressiivista käyttäytymistä, neuvottele koiran hoitoontuomisesta hoitolan henkilökunnan kanssa ennen ajanvarausta info(at)yyterinlemmikkihoitola.fi tai puh. 045-200 3766.


Huom!

Edellytämme, että hoitolaan tuotavilla/tiloja muuten käyttävillä koirilla ja kissoilla on voimassaolevat rokotukset.

Lemmikkien tuonti/poislähtö tapahtuu hoitolan aukioloajan puitteissa asiakkaan varausvaiheessa ilmoittamana aikana.

Teemme kaikista lemmikeistä yksilöllisen hoitosopimuksen, ja ruokimme hoidossamme olevat eläimet hoitosopimuksessa sovitun mukaisesti niiden omilla eväillä.

Lemmikkihoitola

Yyterin Lemmikkihoitola aloitti toimintansa 1.10.2021. Lemmikkihoitolan lisäksi tarjoamme lemmikeille myös muita palveluita, tutustu niihin sivustollamme!

Kuvien © Yyterin Lemmikkihoitola, ellei toisin mainita.


Jaa

Yhteystiedot

Johanna Kojo
Puhelin: 045-200 3766 │ 040-573 7548
Email: info (at) yyterinlemmikkihoitola.fi
Website: www.yyterinlemmikkihoitola.fi Merisatamantie 13
28880 Pori, Finland