Koirahoitola


Hoitolatilat


Hoitolarakennus on suuri ja toimii kolmessa kerroksessa. Erityyppisiä tilaratkaisuja koirille on runsaasti. Yhteensä huoneita on tällä hetkellä 25. Pystymme sijoittamaan koirat niiden erityistarpeet huomioiden, esim. arat koirat rauhallisempaan huoneeseen. Voimarodut, metsästyskoirat jne. majoittuvat hoitolan alakerrassa.

Osasta huoneita on vapaa pääsy omaan ulkotarhaan; nämä sopivat erityisesti sellaisille koirille, joita ei vieraat ihmiset voi käsitellä.

Ulkoilutamme koirat hihnassa 3 x päivässä tai vaihtoehtoisesti ulkoilemme yksilöllisesti isossa 400m2 ulkotarhassa. Lisäksi aktivoimme koiria 100m2 sisätreenitilassa. Kesällä uintimahdollisuus upealla koirarannalla.

Toipilaskoirat, joilla liikuntarajoitteita, ulkoilutamme taluttimessa. Sään ollessa huono aktivoimme koiria sisätreenitilassa.


Koirien päivähoito


Tarjoamme koirille päivähoitoa (tarkemmat ajat löydät täältä). Muuna ajankohtana tapahtuva hoito luokitellaan täysihoidoksi.

Liikutamme päivähoidossa olevat koirat samoja periaatteita noudattaen, kuin täysihoidossa olevatkin.


Hoidamme myös koirat, joilla on erityistarpeita!


Mikäli koirallasi on käytöshäiriöitä tai aggressiivista käyttäytymistä, neuvottele koiran hoitoontuomisesta hoitolan henkilökunnan kanssa ennen ajanvarausta info(at)yyterinlemmikkihoitola.fi tai puh. 045-200 3766.


FAQ

Voiko hoitolaan tulla tutustumaan etukäteen?
Kyllä! Se on jopa suositeltavaa, varsinkin jos lemmikkisi on tulossa pidemmäksi aikaa hoitoon. Sovithan tutustumiskäynnistä henkilökunnan kanssa.

Mitä koiralle mukaan hoitojakson ajaksi?
Tarpeellinen määrä omaa ruokaa (+mahdollinen mittakuppi). Oman maun mukaan herkkuja sekä oma, tuttu peitto tms. Turvalliset ulkoiluvälineet. HUOM kylmänä vuodenaikana takki, merituuli on kylmä.

Ruoka- ja vesikuppia ei tarvitse ottaa mukaan.

Huom!

Edellytämme, että hoitolaan tuotavilla/tiloja muuten käyttävillä koirilla ja kissoilla on voimassaolevat rokotukset.

Lemmikkien tuonti/poislähtö tapahtuu hoitolan aukioloajan puitteissa asiakkaan varausvaiheessa ilmoittamana aikana.

Teemme kaikista lemmikeistä yksilöllisen hoitosopimuksen, ja ruokimme hoidossamme olevat eläimet hoitosopimuksessa sovitun mukaisesti niiden omilla eväillä.

Lemmikkihoitola

Yyterin Lemmikkihoitola aloitti toimintansa 1.10.2021. Lemmikkihoitolan lisäksi tarjoamme lemmikeille myös muita palveluita, tutustu niihin sivustollamme!

Kuvien © Yyterin Lemmikkihoitola, ellei toisin mainita.


Jaa

Yhteystiedot

Johanna Kojo
Puhelin: 045-200 3766 │ 040-573 7548
Email: info (at) yyterinlemmikkihoitola.fi
Website: www.yyterinlemmikkihoitola.fi Merisatamantie 13
28880 Pori, Finland