Hoitosopimuksen ehdot


Hoitojaksosta tehdään kirjallinen sopimus, joka allekirjoitetaan sekä lemmikin omistajan/huoltajan että hoitolan henkilökunnan toimesta lemmikkiä hoitoon tuotaessa. Hoitola vakuuttaa hoitavansa sopimuksessa nimettyä lemmikkiä hoitosopimuksessa sovitulla tavalla.

Hyvä asiakas! Pidäthän kiinni sovituista tuonti- ja noutoajoista!!! Mikäli et ennätä paikalle sovittuna aikana, niin ilmoita asiasta etukäteen niin hyvissä ajoin kuin mahdollista!


Maksun suorittaminen


Lemmikin hoitojakso veloitetaan lemmikkiä tuotaessa (kuljetuspalvelua käytettäessä silloin, kun lemmikki noudetaan).

Jos hoitojaksossa sovittu aika ylittyy, on asiakas velvollinen maksamaan ylimenevästä ajasta. Päivähoitoajan ylittyessä hoitolalla on oikeus periä lemmikin hoidosta täysihoidon hinta, ja täysihoitoajan ylittyessä ylimääräinen vuorokausimaksu.

Mikäli lemmikkiä ei noudeta 5 vuorokauden kuluessa sovitun hoitojakson päättymisestä, on hoitolalla oikeus toimia lemmikin suhteen kuin kysymys olisi löytöeläimestä.


Rokotukset


Hoidon alkaessa on esitettävä koiran/kissan voimassa oleva rokotustodistus (paitsi pennuista, jotka eivät ole vielä rokotusikäisiä). Rokottamattoman pennun tuominen hoitolaan on lemmikin omistajan vastuulla.


Lemmikin sairastuminen/loukkaantuminen


Lemmikin sairastuessa tai loukkaantuessa sekä muissa ongelmatilanteissa pyrimme ottamaan välittömästi yhteyttä lemmikin omistajaan/varahenkilöön. Hätätapauksissa lemmikki toimitetaan eläinlääkäriin ilman omistajan/varahenkilön suostumusta, jos heitä ei tavoiteta.

Lemmikin omistaja on velvollinen maksamaan lemmikkinsä eläinlääkärikulut, mikäli käynti johtuu hoitolasta riippumattomista syistä.


Koiran ulkoilu


Omistaja toimittaa koiran mukana sen omat ulkoilutusvälineet. Hoitola ei vastaa puutteellisista, rikkinäisistä tai huonosti sopivista ulkoilutusvälineistä johtuvista karkaamisista tai karkaamisen aiheuttamista seuraamuksista.


Hoitosopimus

Hoitosopimus (pdf-tiedosto) löytyy täältä.

Voit tulostaa ja täyttää sopimuksen ja tuoda sen meille tullessasi. Voimme myös täyttää sopimuksen yhdessä, kun tuot lemmikkiä hoitoon.

Huom!

Edellytämme, että hoitolaan tuotavilla/tiloja muuten käyttävillä koirilla ja kissoilla on voimassaolevat rokotukset.

Lemmikkien tuonti/poislähtö tapahtuu hoitolan aukioloajan puitteissa asiakkaan varausvaiheessa ilmoittamana aikana.

Teemme kaikista lemmikeistä yksilöllisen hoitosopimuksen, ja ruokimme hoidossamme olevat eläimet hoitosopimuksessa sovitun mukaisesti niiden omilla eväillä.


Lemmikkihoitola

Yyterin Lemmikkihoitola aloitti toimintansa 1.10.2021. Lemmikkihoitolan lisäksi tarjoamme lemmikeille myös muita palveluita, tutustu niihin sivustollamme!

Kuvien © Yyterin Lemmikkihoitola, ellei toisin mainita.


Jaa

Yhteystiedot

Johanna Kojo
Puhelin: 045-200 3766 │ 040-573 7548
Email: info (at) yyterinlemmikkihoitola.fi
Website: www.yyterinlemmikkihoitola.fi Merisatamantie 13
28880 Pori, Finland